Kisabanneri

Voita jahtimatka Norjaan lokakuussa 2019!

Osallistu Dovrefjell Suomen ”Jahtimatka Norjaan 2019” -kilpailuun, jossa palkintona on hirvenmetsästysmatka Norjaan Rigneksen alueelle! Matka toteutetaan lokakuussa 14-17.10.2019 yhdessä suomalaisen oppaan sekä tunnetun metsästyksen mediakanava Jahtikuksan toimittajan ja kuvaajan kanssa.

Dovrefjell Suomi maksaa arvonnan voittajalle jahtimatkan, johon sisältyvät:

Lennot Helsingistä, kuljetukset Norjassa sekä täysihoito kohteessa. Lisäksi jahtionnen sattuessa kohdalle hirven kaataminen sisältyy palkintoon! Suomalainen opas on mukana koko matkan ajan. Henkilökohtaisten vakuutusten, rokotusten, aseiden, lupien ja passin järjestäminen kuuluvat voittajan omalle vastuulle. Me vastaamme metsästysoikeuden hankkimisesta Norjaan. Voittaja sitoutuu olemaan mukana Jahtikuksan matkalla kuvattavassa materiaalissa.

Täytä yhteystietosi ja osallistu Dovrefjell Suomen ”Jahtimatka Norjaan 2019” -kilpailuun. Kilpailu alkaa 4.12.2018 ja päättyy 20.8.2019. Arvomme matkalle lähtijän sorsastuksen aloituspäivän kunniaksi 20.8.2019 kl. 12:00 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sekä julkaisemme voittajan nimen www.dovrefjell.fi sivuilla. Onnea matkaan!

Kilpailun säännöt

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kilpailun järjestävällä yrityksellä (Dovrefjell Suomi) on halutessaan oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja omassa markkinoinnissaan ja asiakastiedotteissaan.

 

Jahtimatka Norjaan 2019 kilpailu on päättynyt. Voittajaksi arvottiin Sanni Välimäki, Sastamalasta. Onnea voittajalle!

Kiitämme kaikkia osallistujia.