DOVREFJELL Since 1997

Dovrefjell Outdoor merkki on yksi Norjan tunnetuimpia vapaa-ajan ulkoilun, metsästyksen- ja kalastuksen tuotemerkkejä.

Dovrefjell vaatemerkki on tullut markkinoille vuonna 1997 ja nimensä se on saanut vaikuttavan Dovrefjell tunturin mukaan. Vuosien saatossa siitä on tullut yksi Norjan suosituimpia ja käytetyimpiä vaatemerkkejä niin ulkoilijoiden kuin metsästäjienkin keskuudessa. Nykyisin Dovrefjell Outdoor tuotemerkki kattaa vaatteiden lisäksi myös runsaasti muita laadukkaita tuotteita.

Dovrefjell tunturit ovat runsaasti ulkoilua ja vaellusta harrastaville norjalaisille sama asia, kuin Halti tunturit suomalaisille. Mahtavan Dovrefjell tunturin korkein piste kohoaa aina 2286 metrin korkeuteen. Rauhoitettu ja massiivinen myskihärkä (myskox) tavataan Norjassa juuri Dovrefjell tuntureilla. Tämän vuoksi myskihärkä on ollut luonnollinen valinta edustamaan Dovrefjell logoa.

Laadukas Dovrefjell on kehitetty tinkimättömällä vaatimustasolla vuosien ajan yhteistyössä luonnossa liikkuvien ihmisten kanssa. Dovrefjell tuotteissa yhdistyvätkin pitkä kokemus luonnon vaatimuksista ja nykyajan uusin vaateteknologia. Pohjoismaiseen luontoon ja metsästysmaastoon suunnitellut Dovrefjell outdoor tuotteet ovat täynnä teknistä etumatkaa, minkä ansiosta ne myös toimivat vaativissakin olosuhteissa. Dovrefjell vapaa-ajan housut ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta pohjoismaisten ulkonaliikkujien keskuudessa erityisesti niiden käyttömukavuuden ja huippuominaisuuksien vuoksi.

Dovrefjell jahtipuvut ovat menestyneet lukuisissa metsästyspukujen testeissä erinomaisesti Suomessa! Niissä yhdistyvätkin erinomainen käyttömukavuus ja suorituskyky sekä tyylikkyys integroituna parhaisiin materiaaleihin. Yhdessä ne takaavat täydellisen toimivuuden ja varmistavat osaltaan onnistuneet ja ikimuistoiset jahtimatkat! Dovrefjell on tehty sinulle, joka haluat luottaa jahtiasuusi ja haluat siltä vain parasta suorituskykyä vaativissakin olosuhteissa.

Dovrefjell outdoor tuotteita löydät nykyisin hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen!