DOVREFJELL Since 1997

Dovrefjell on yksi Norjan tunnetuimpia metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajan vaatemerkkejä.

Dovrefjell vaatemerkki on tullut markkinoille vuonna 1997 ja nimensä se on saanut vaikuttavan Dovrefjell tunturin mukaan. Vuosien saatossa siitä on tullut yksi Norjan suosituimpia ja käytetyimpiä vaatemerkkejä metsästäjien keskuudessa.

Dovrefjell tunturit ovat norjalaisille sama asia, kuin Halti tunturit suomalaisille. Mahtavan Dovrefjell tunturin korkein piste kohoaa aina 2286 metrin korkeuteen.  Rauhoitettu ja massiivinen myskihärkä (myskox) tavataan Norjassa juuri Dovrefjell tuntureilla. Tämän vuoksi myskihärkä on ollut luonnollinen valinta edustamaan Dovrefjell logoa.

Laadukas Dovrefjell on kehitetty tinkimättömällä vaatimustasolla vuosien ajan yhteistyössä metsästäjien kanssa ja siinä yhdistyvät pitkä kokemus ja nykyajan uusin vaateteknologia. Pohjoismaiseen metsästysmaastoon ja olosuhteisiin valmistetut Dovrefjell jahtiasut ovat täynnä teknistä etumatkaa, minkä ansiosta ne myös toimivat vaativissakin olosuhteissa. Hyvän naamioitumiskyvyn lisäksi niissä yhdistyvät erinomainen suorituskyky, turvallisuus ja tyylikkyys integroituna parhaisiin materiaaleihin. Yhdessä ne takaavat täydellisen toimivuuden ja varmistavat osaltaan onnistuneet ja ikimuistoiset jahtimatkat!

 

Dovrefjell on tehty sinulle, joka haluat luottaa jahtiasuusi ja haluat siltä vain parasta suorituskykyä!