Dovrefjell Hakkio tuolireppu 35 L , villakangasta
Tuotekuvaus

Dovrefjell Hakkio tuolireppu – 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen  ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppu sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Kyllä sielläkin on välillä mukava istahtaa tukevalle jakkaralle ja nauttia luonnon antimista.

Kunnon säilytystilat
Tuolirepun iso tavaratila vetää sisäänsä isonkin kuorman ja sivuilta löytyy kaksi isoa taskua tavaroille. Toiseen mahtuu vaikka miestä väkevämpää ja toiseen lantrinki. Edestä löytyy vielä iso tasku puhelimelle ja muille tärkeille pikkutavaroille. Etutaskun sisältä löytyy myös sadesuojahuppu (repulle). Repun sisällä on myös kiinnityslenkit termospullolle ja vetoketjullinen pieni säilytystasku. Repun kannessa on sisäpuolella reilun kokoinen vetoketjullinen tasku, johon mahtuu vaikka lompakko ja puhelin. Kaikki taskut suljetaan tukevilla vetoketjuilla. Repun tilavuus on noin 35 litraaja paino on noin 2,2 kg. Istuimen korkeus on noin 50 cm.

Pehmustetut hihnat
Dovrfjell Hakkio tuolireppua on mukava kantaa, koska repun olkahihnat on sijoitettu niin, etteivät rungon putket paina ja hankaa selkää. Olkahihnat on paksusti pehmustetut, riittävän leveät ja niistä löytyy säätömahdollisuuksia joka selälle.

Runko-osa alumiinia
Tuoliosan putket on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin perinteinen teräsputki, joten vaikka reppu vetääkin paljon tavaraa, niin tuolin runko-osa ei taas sitten paina oikein mitään. Selkään mahdollisesti osuvat putket on myös päällystetty sarkakankaalla, jotta se eivät tunnu pakkasellakaan kylmiltä. Istuinosa on päällystetty cordura-materiaalilla, joka on kestävää ja vettä hylkivää. Siinä on myös miellyttävästi pehmustetta jottei peppu jäädy pakkasellakaan. Putket on maalattu mustiksi.

Pintamateriaali
Reppu on tehty aidosta villasta , jossa on mukana pieni määrä synteettistä sekoitetta. Täten reppu kestää kohtuu hyvin myös nuotion äärellä esim. nuotiosta lentäviä kipinöitä.

Sateensuojus 
Repusta löytyy myös sateensuojus etutaskusta. Repun pohja-osa on päällystetty corduralla.