Dovrefjell Shadow Purple fleecetakki, naiset
Tuotekuvaus

Dovrefjell Shadow Purple fleecetakin leikkaus muotoilee miellyttävästi naisen kurveja, ei siis ole mikään säkki päällä. Muotoiltu helma laskeutuu sopivasti peffan päälle ja suojaa alaselkää viileydeltä.

Lämmin takki
Dovrefjell Shadow Purple fleecetakki on valmistettu lämpimästä ja paksusta fleecestä. Sisäpuoli on ihanan pehmeäksi nukattu. Tämä fleece ei todellakaan jätä ketään kylmäksi ja on lämmin!

Taskut
Fleecetakissa on kaksi sivutaskua. Kaikissa taskuissa on tukeva YKK-vetoketju, joten tavarat pysyvät varmassa tallessa.

Kaulus
Shadow Purple fleecetakissa on ylös asti vetoketjulla suljettava korkea kaulus, joka suojaa hyvin herkkää kaulan aluetta kovallakin viimalla. Kauluksen sisäpuolen pehmeä harjattu fleecepinta tuntuu mukavalta paljasta ihoa vasten.

Helma

Fleecetakin helma on riittävän pitkä takaa, jotta takki asettuu sopivastii peffan päälle ja suojaa herkkää alaselkää kylmyydeltä vaikka vähän joutuisikin kyykistelemään vaikka makkaravalkeata tehdessä. Tulen ääressä kannattanee kuitenkin hieman varoa niitä kipinöitä, takki ei niistä tykkää.

Käyttö
Tätä pehmeää ja lämmintä fleecetakkia voi käyttää ihan sellaisenaan tai viileämmällä ilmalla sopii mainiosti myös välitakiksi.