Dovrefjell Vision 35R, tuolireppu selkänojalla
Tuotekuvaus

Dovrefjell Vision 35R  tuolireppu selkänojalla on sitten jo reppujakkaroiden Ferrari. Jos kerran istutaan, niin istutaan sitten komiasti oikein selkänojaa vasten!

Tämän repun erikoisuutena on siis tuolissa oleva tukeva selkänoja.

Reppu sopii erinomaisesti koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle.

Kunnon säilytystilat
Tuolirepun iso tavaratila vetää sisäänsä isonkin kuorman ja sivuilta löytyy kaksi isoa taskua tavaroille. Toiseen mahtuu vaikka miestä väkevämpää ja toiseen lantrinki. Edestä löytyy vielä iso tasku puhelimelle ja muille tärkeille pikkutavaroille. Etutaskun sisältä löytyy myös sadesuojahuppu (repulle). Repun sisällä on myös kiinnityslenkit termospullolle ja vetoketjullinen pieni säilytystasku. Repun kannessa on sisäpuolella reilun kokoinen vetoketjullinen tasku, johon mahtuu vaikka lompakko ja puhelin. Kaikki taskut suljetaan tukevilla vetoketjuilla. Repun tilavuus on noin 35 litraa ja paino noin 2,5 kg.

Pehmustetut hihnat
Dovrfjell Vision 35R tuolireppua on mukava kantaa, koska repun olkahihnat on sijoitettu niin, etteivät rungon putket paina ja hankaa selkää. Dovrefjell Vision 35R – repun anatomisesti muotoillut olkahihnat on valmistettu tukevasta kumiverkosta ja ne tuntuvat miellyttäviltä olkapäillä. Vyötäröremmi on pehmustettu takaosasta mukavaksi käyttää ja siinä on tukeva pikalukko.

Verkko-osa
Kannettaessa alumiiniputket taittuvat repun ja erikseen lisätyn verkko-osan avulla irti selästä, joka helpottaa ilmakiertoa ja vähentää hikoilun tunnetta selän puolella. Selkää vasten tuleva osa on hyvin tuettu ja verkotettu, ja lähes irrallaan selästä, jotta hiki pääsee hyvin haihtumaan.

Runko-osa alumiinia
Tuoliosan putket on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin perinteinen teräsputki, joten vaikka reppu vetääkin paljon tavaraa, niin tuolin runko-osa ei taas sitten paina oikein mitään. Alumiiniosat on maalattu kirkkaan oranssilla värillä, joten näkyvyys on taattu! Istuinosa on päällystetty pehmustetulla huovalla, jottei hanuri jäädy pakkasellakaan.

Pintamateriaali
Vision tuolireppu on tehty perinteisestä sarkakankaasta (huopakangas), joka on tunnetusti kestävää ja huoletonta käyttää. Onhan sitä käytetty armeijankin vaatteissa jo vuosikymmeniä ja hyvin näyttää palvelevan edelleenkin. Huomioithan kuitenkin, että materiaali on kipinäherkkää, joten kannattaa nuotion läheisyydessä olla varovainen.

Sateensuojus 
Repusta löytyy myös irrallinen sateensuojus.