Dovrefjell Vision tuolireppu 35 L
Tuotekuvaus

Dovrefjell Vision tuolireppu – 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen  ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppu sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Todella tehokas ja monikäyttöinen perushelpotin.

Kunnon säilytystilat
Repun iso tavaratila vetää sisäänsä isonkin kuorman ja isoihin sivutaskuihin mahtuu toinen mokoma. Pääliläpän alta löytyy vielä näppärä tasku puhelimelle, lompakolle ja muille tärkeille pikkutavaroille. Repun sisällä on pussi juoma- tai termospullolle ja iso säilytystasku. Repun tilavuus on noin 35 litraa ja paino noin 1,5 kg.

Pehmustetut hihnat
Dovrefjell Vision tuolireppua on mukava kantaa, koska repun olkahihnat ja lantiovyö on sijoitettu niin, etteivät rungon putket paina ja hankaa selkää. Olkahihnat ja lantiovyö ovat paksusti pehmustettuja, riittävän leveitä ja niistä löytyy säätömahdollisuuksia joka selälle.

Runko-osa alumiinia, kirkkaan oranssit väriltään
Tuoliosan putket on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin perinteinen teräsputki, joten vaikka reppu vetääkin paljon tavaraa, niin tuolin runko-osa ei taas sitten paina oikein mitään. Istuinosa on päällystetty cordura-materiaalilla, joka on kestävää ja vettä hylkivää ja estää pepun jäätymisen talvella pilkillä istuttaessa. Alumiiniosat on maalattu kirkkaan oranssilla värillä, joten näkyvyys on taattu!

Materiaali
Reppu on tehty tekomokkanahasta, joka on tunnetusti kestävää ja huoletonta käyttää. Materiaali ei kuitenkaan tykkää nuotiosta singahtelevista kipinöistä, joten se kannattaa ottaa huomioon notskin ääressä istuttaessa. Vetoketjuissa on tehosteena kirkas oransii.

Sateensuojus 
Repusta löytyy myös erillinen sateensuojus.