Dovrefjell X-Motion Stretch mustat ja kaksiväriset harmaat ulkoiluhousut, unisex
Tuotekuvaus

Huippulaadukkaat Dovrefjell X-Motion  Stretch ulkoiluhousut ovat supertekniset joista löytyy runsaasti huolella suunniteltuja yksityiskohtia. Niissä on käytetty joustavaa ja pehmeää stretch materiaalia juuri niissä housun osioissa missä liikkuvuus on käytännössä suurinta. X-Motion housut ovat unisex-mallia ja ne sopivat niin vaelluksille, töihin kuin vapaa-aikaankin.

Dovrefjell X-Motion  Stretch ulkoiluhousujen materiaalina on käytetty hengittävää ja hyvin joustavasta stretch materiaalia.  Joustoa löytyy pehvasta ja vyötärön sivuosasta sekä polvista ja lahkeensuista. Housut tuntuvat erittäin mukavilta ja istuvilta päällä.

Dovrefjell X-Motion  Stretch ulkoiluhousut ovat vettä vastaan pintakäsitellyt ja ne hengittävät hyvin. Lahkeiden kaksisuuntaisilla YKK-vetoketjuilla avattavat ulkoreunan ventilaatioaukot antavat tarvittavaa lisäviilennystä kesähelteillä.

Dovrefjell X-Motion  Stretch ulkoiluhousut ovat päällä erittäin mukavat, joustavat, istuvat ja kevyen tuntuiset. Tyylikäs leikkaus mahdollistaa niiden käytön vaikka työhousuina! Housut ovat suunniteltu hyvin istuviksi pohjoismaisille kuluttajille ja niitä voi käyttää kaikessa ulkoilussa keväästä pitkälle syksyyn.

Dovrefjell X-Motion  Stretch ulkoiluhousut teknisesti
X-Motion ulkoiluhousuissa on molemmilla puolilla vyötäröä velcron-tarrasäätö, jolla voidaan housujen vyötärö säätää juuri omaan mittaan mahdollisen vyön lisäksi. Vyötärönauhassa on myös takaosassa kuminauha. Vyötärössä napin tilalla on kaksi nepparia. Housuissa on vetoketjulliset ylätaskut sekä isot vetoketjulliset reisitaskut. Takapuolesta löytyy vetoketjullinen tasku oikealta puolelta.. Lahkeissa on velcron-tarrakiristys, joilla lahkeiden suu voidaan tarvittaessa säätää saappaan varren kanssa sopivaksi. Väreinä housuissa on aina tyylikäs ja ajaton musta ja kaksivärinen harmaa. Materiaali: pinta :90 % nylon, 10 % stretch / spandex, kontrastit: mustassa 90 % polyester, 10 % spandex ja harmaissa 88% polyester ja 12% spandex, vuori: 100 % polyester.

Dovrefjell X-Motion  Stretch, unisex-mallina
Nämä housut menevät hyvin myös unisex-mallina, koska ne joustavat hyvin kriittisistä paikoista ja varsinkin vyötäröalueen monipuoliset kiristys- / säätömahdollisuudet suosivat myös hieman kapeavyötäroisempiä henkilöitä.